Biar – Santuari – Reconco (1.210 mts) – Font del Xorro – Biar (11-setembre-2022)

 

Eren les 7 del matí de el diumenge 11 de setembre, quan 16 senderistes es reuneixen en Giravella per a dirigir-se a el Santuari de la Verge de Gràcia de Biar, on ens espera Tere  i David, per a ensenyar-nos una ruta per aquelles terres, també es reincorporen al grup 4 senderistes més procedents de la veïna localitat de Castalla, en total emprenem la marxa 22 senderistes.

Eixim de el Santuari de Ntra. Sra. de Gràcia i pugem per el sender que ens porta a el cim del Reconco (Antenes de Biar), des d’allí baixem per el Sender Botànic fins a arribar a la pista on es troba el Bancal del Miracle i les ruïnes del Más de las Nieves, d’allí ens dirigim a la Font del Xorro, on esmorzem i després baixem per la senda del tío David i el Barranc del Herberet fins a eixir a la pista de el Cap de l’Aigua per la qual discorrem fins a el Barranc dels Molins i d’allí finalitzar la ruta, de nou, en el Santuari, on tenim els cotxes.

En resum un agradable matí de senderisme, on el temps va acompanyar, en molt bona companyia, i amb molt bon rotllo… repetirem rutes així.

Salut i muntanya per a tots!!!!

Punxeu Ací us deixem algunes fotos i vídeos.

Please follow and like us:
Pin Share