IBI-PENYA MIGJORN-TIBI (Nova activitat: 02 de Gener 2022)

 

Com tots els anys, els dies 2/3 de gener realitzem la Volta a la Foia, l’any passat ens la vam saltar, per raons òbvies, i enguany ho hem fet molt més curt i li hem canviat el nom a l’activitat.

A les set i mitja del matí i amb les albors del dia ja estàvem tots en la Plaça de la Tartana disposats a pujar a la Penya Migjorn i baixar a Tibi. Per davant ens espera un matí de caminada propícia per a rebaixar una mica de pes pels excessos culinaris que hàgem comés aquestes festes, Allà anem…

Abans d’arribar a les faldes de la Migjorn esmorzem pel camí per a reposar forces de cara a la pujada que ens espera. Fem cim i baixem fins a la zona on uns pocs dels nostres companys s’han quedat custodiant les motxilles i d’allí emprenem la baixada pròpiament dita fins a la localitat de Tibi.

Dura baixada aquesta, que posa a prova els nostres genolls, pel pendent pronunciat de la baixada amb senderes alguns en no gaire bon estat de conservació.

I arribem a Tibi, on finalitza la nostra excursió i cadascun es torna a la seua localitat d’origen, en els cotxes que ens estaven esperant. Alguns van aprofitar i es van quedar a dinar en aquesta bonica localitat de la Foia.

Ens alegrem que tot s’haja desenvolupat amb normalitat i que tots hàgem gaudit d’aquesta activitat.

Fotos en la nostra galeria, ací baix…. O en el nostre àlbum en Flickr.com

Fins a la pròxima… Us esperem.

Please follow and like us:
Pin Share