Integral de la Serrella. 22-10-17.

INTEGRAL DE L’SERRELLA (de Benasau a Castell de Castells) 2017.10.22

El passat diumenge 22 d’octubre es va realitzar la ruta de la integral de la serra de la Serrella situada al sud de la Marina Baixa passant per tots els seus punts més emblemàtics unint les poblacions de Benasau i Castell de Castells en una longitud lineal de 21km i un desnivell acumulat de gairebé 3000 metres.

La ruta va començar a les 7:40 del matí sortint des del dipòsit de la localitat de Benasau enllaçant una senda que pujava per l’esquerra del morro de la Serrella on tenia diversos punts tècnics i un pas per crestellera que ho va fer preciós coberta per una boira suau i lleugera que va ajudar a la primera pujada de més de 600 metres de desnivell en menys de 4 km. Després es va unir la senda amb el PR-GR que puja des de la mateixa localitat per la pista forestal fins a finalitzar en la primera cimera, la Serrella, a les 9:45.

Els nostres companys van dinar al cim i seguidament van tornar a enllaçar la pista forestal fins al encreuament  on s’enllaça la pujada a la segona cimera, al Plà de la Casa, aconseguint el segon cim al voltant de les 12:00 del matí. Posteriorment es va reprendre el camí per seguir la ruta lineal baixant del cim per una canal una mica tècnica fins arribar a la pedrera enganxada a la paret de la tercera cimera fins a finalment “enfilar” per un xicotet embut i situar-nos damunt de la cresta que es dirigia endreçat  fins a la tercera cimera, la Mallá del Llop.

Es va aconseguir el cim al voltant de les 13.45. Un cop assolides les tres cimeres van procedir a baixar per l’espectacular canal que uneix l’última cimera seguint el GR 330 fins a arribar definitivament a la localitat de Castell de Castells on els esperava un mereixcut  refresc després de completar aquesta magnífica ruta.

Please follow and like us:
Pin Share