LA BLASCA- Banyeres de Mariola. 04-6-17

 

BANYERES DE MARIOLA- LA BLASCA

 Penya La Blasca 1120 mts. De nou hem  decidit pujar a la Blasca, per alguns desconeguda, són les 7:45h i comencem a caminar, el matí es molt agradable, la pujada aquesta vegada la iniciem pel PR.4 pasant pel Teular de Roc, aquest tram fins arrivar a la confluencia del PR. 313 i PR. 35.

És molt bonic. El camí es ample i molt agradable per a caminar i per xarrar amb els amics. Aquest camí rep el nom dels Valencians o de Benasait.  Abandonem el PR. 35 a l’esquerra que ens dirigeis a Biar, nossaltres seguim pel PR. 313, passem pels Masos de la Foia Redona i també ens trobem alguna que altra Calera, el camí ja ens porta a la Blasca i la tenim a la vista, el camí agafa una ampla senda prou pedregosa, a la nostra dreta tenim la Serra de Fontanella. Sols ens queda un xicotet esforç i en 10 minuts estem ja a la Penya Blasca. El matí està canviant, amenaça plutja, ens fa molt aire i ens hem de resguardar  per a esmorçar, està refrescant i alguns están massa fresquets.

La baixada pel Màs del Perolit fins allí és pedregosa, però no té gran dificultat.

Pel camí estem xarrant i ens passem a la senda que ens du al punt d’inici, pero no pasa res, seguim i agafem  el de la ruta dels Molins, ha mereixcut la pena, és preciós i estem  maravillats de veurer aquests Molins en ruïnes i tanta historia. Espectacular. Fins la próxima amics.

Punxa ací per a veure algunes fotos de l’activitat.

 

Please follow and like us:
Pin Share