MARXA INTERCOMARCAL DE BIAR – 27 DE GENER DE 2019

Tal com s’indica en el títol d’aquesta activitat, el diumenge 27 de gener, participem en la Marxa Intercomarcal de la nostra veïna localitat de Biar, que per cert, estaven de celebració: commemoraven el 40é Aniversari de la seua fundació i ens van obsequiar a tots amb un bonic regal.

Després de formalitzar la inscripció i gaudir del desdejuni amb el qual també vam ser obsequiats (herberet i timonet), iniciem la marxa, eren les 8.30 del matí, des de la Seu Social del Centre, situada en l’antic escorxador de la localitat.

El recorregut a efectuar era el següent: SEDE CENTRO- ELS MOLINS- CAP DE L’AIGUA- CAMINO BENASAI- AULA NATURALEZA- CAMÍ DE LES PEDRISES- SENDA COVA NEGRA- SENDA CANTO EL GALL- SANTOS DE LA PIEDRA- SEDE CENTRO.

Tant en el Barranc dels Molins, com ja dins del casc de la població la marxa es teatraliza, unint molt encertadament, la muntanya, la història i la cultura.

I així, al voltant de la una de la vesprada, finalitzem l’activitat, en la seu, on gaudim d’uns refrescos i uns aperitius a càrrec dels nostres amics de Biar.

Solament ens queda, doncs, felicitar-los pel seu aniversari i que estem encantats d’haver-los acompanyat en aquest esdeveniment.

Fins a la pròxima !!!!!


Please follow and like us:
Pin Share