PICATXO DE SANT GAIETÀ A CREVILLENT (17 DE MARÇ DE 2019)

 

Dia 17 de març, sobre les huit i pic del matí arribàvem a l’aparcament annex a l’Àrea Recreativa del Parc de Sant Gaietà a Crevillent, després d’un discórrer dels cotxes per un camí ascendent i polsós.

Iniciem pues, la marxa de hui, deixant a la nostra dreta l’ermita i ascendint per un PR paral·lel al barranc per la seua part dreta, després accedim a una pista més ampla que deixem per a agafar un GR que ens portarà al Alt de Sant Juri. Abans d’arribar i sobre les 9.30, ens parem a esmorzar en una zona àmplia que triem.

Després de passar pel Alt de Sant Juri baixem a un serral per a escometre finalment la pujada al Picatxo de Sant Gaietà, on descansem i gaudim d’esplèndides vistes atalaiant el paisatge (Paratge Natural del Fondo, la Vega Baixa del Segura i la plana litoral) que des d’allí s’observen.

Després iniciem ja la volta a l’àrea recreativa, aquesta vegada a través d’una altra senda que transcorre per la solana de la serra, a la vora d’una zona escarpada i de pronunciats declivis que ens ofereixen esplèndides vistes del litoral.

Deixem aquesta zona, accedim de nou a la pista i acabem la ruta endinsant-nos en el barranc de Sant Gaietà, on després de descendir per alguns destrepes rocosos, espectaculars, on ens divertim molt, arribem a l’Àrea Recreativa, punt d’inici de la nostra excursió de hui.

Com és tard ja, dinem, descansem i emprenem el viatge de retorn.

Gràcies a tots per la vostra assistència a la ruta…, Salut i muntanya !!!!! ….. Fins a la pròxima.

 

Please follow and like us:
Pin Share