Revolcadores i Los Obispos des de Inazares (15 de maig de 2022)

 

Hola, amants de la muntanya, ací us deixem una xicoteta crònica del viatge d’ahir.

El nostre objectiu: ascendir al sostre de la regió de Múrcia, Macizo de Revolcadores i el Pico de los Obispos.

Per a això matinem, i a les sis del matí partim amb autobús des d’Ibi, destin la xicoteta localitat de Inazares, punt de partida de l’excursió a peu que farem hui.

Arribats a aquesta localitat, prenem un xicotet refrigeri, a peu de bus, que ens facilitarà el començament de la ruta, i comencem a ascendir a les dues fites citats.

A mig camí esmorzem en una recolzada de la pista abans d’escometre el que serà la pujada més dura del matí: l’acostament al cim del Pico de los Obispos (2014m.)

Una vegada a dalt, foto de rigor i trasllat a l’altre cim, la de Revolcadores (1999m.), foto també… Les vistes, no cal dir, impressionants, espectaculars, …

Després tornem sobre els nostres passos per a començar el descens. El temps acompanya, assolellat amb alguns núvols i bona temperatura.

Busquem un lloc adequat per a dinar i així ho fem a l’ombra d’alguns grups de pins que pels escarpats pendents, se’ns presenten.

Després de reposar forces continuem baixant, entre imponents vistes que s’obrin davant els nostres ulls.

Més tard, arribem a la pedania, cansats, contents..Una font local, amb aigua fresquita i reconfortant, ens serveix per a refrescar-nos i alleujar-se abans de prendre el bus de retorn. Uns altres prefereixen fer-ho amb una cervecita fresquita en el Nogal, bar restaurant de la localitat.

I ja de tornada, en el bus, comentem l’experiència viscuda.

Us esperem a tots en la pròxima…

Salut per a tots…

A baix en la galeria i punxant en aquest enllaç: “Fotos de la Ruta de Inazares” teniu el reportatge de les fotos que han fet els participants, per si voleu baixar-vos alguna.

Please follow and like us:
Pin Share