RUTA IBI-BARRANCO DE LA LLIBRERIA-IBI (20 de febrer de 2022)

 

Seguint el calendari d’activitats d’enguany, toca ara la prevista per a aquest 20 de febrer i que no és una altra que la visita al Barranc de la Llibreria, paratge que es troba dins del terme municipal de la veïna localitat de Xixona i que destaca per la seua singular bellesa paisatgística i geològica per les seues roques fragmentades i superposades les unes amb les altres.

A les set i mitja del matí partim des de la porta de la nostra seu social rumb a remuntar la Serra del Carrascal a través de la senda que part del Carrascal de Anselmo, després baixant a la pista que condueix a Vivers l’abandonem per un lateral per a baixar al que és el començament del barranc pròpiament dit. Una vegada allí ho recorrem gaudint dels seus paisatges visitant una cova restaurada que ens acull amb les seues portes obertes, d’allí ens traslladem fins al Balcó del Moro, on esmorzem. Tornem un tram sobre els nostres passos fins al Salt del Moro, des d’on comencem l’ascens per la Costera d’Ibi, el tram més empinat i dur d’aquesta excursió, fins als peus de la Martina, des d’on a través del Collat del Cuartel baixem per Villalobos fins a Ibi donant per finalitzada l’excursió. Hem gaudit i hem passat un bon dia… Agraïment als 25 senderistes, que han vingut, per la seua col·laboració perquè tot isquera  bé.

A baix en la galeria de fotos i en aquest enllaç de flickr.com , teniu el reportatge fotogràfic per si us voleu descarregar algunes fotos.

Salut i muntanya!!! a tots.

Please follow and like us:
Pin Share