SOPAR A LA FRESCA – DIA 25 D’AGOST DE 2018

Agost enfila la seua recta final i el centre excursionista, tal com reflecteix el calendari d’activitats, organitza el seu segon “sopar a la fresca” d’aquest estiu.

En aquesta ocasió i partint de la porta de la nostra seu social, a les huit de la vesprada, ens dirigim cap al sud-est i ascendim a el “Cabet del Cuartel”, en la Serra del Carrascal. Som 14 senderistes amb ganes de passar-ho bé i gaudir de la tard-nit que tan amablement ens espera.

Després d’un acalorat ascens per el “Camí de Cantallops” aconseguim l’alt de les Antenes, on descansem i ens hidratem convenientment, per a després seguir ascendint fins a arribar a el “Cabet”.

Arribem a la nostra destinació, ja fosquejat, i sopem tots, sota l’espectacular llum de la lluna plena, que en aquestes dates ens acompanya.

Hem de dir, que ho passem molt bé, riem molt, en companyia de les nostres noves amigues que van venir d’Alcoi i que es van unir als ja habituals d’aquestes activitats.

Per no faltar, fins a gaudim com cosacos, berenant-nos un potent “Strudel” (postre típic aleman) amb el qual ens va sorprendre Rosa.

I ja passades les 11 de la nit emprenem el camí de retorn a Ibi, on arribem i finalitzem l’activitat sense novetat i contents d’haver compartit bons moments.

Fins a la pròxima, Us esperem…..

Please follow and like us:
Pin Share