XXXVIII VOLTA A la FOIA (PELS QUATRE POBLES)

 

Com tots els anys i aquest no anava a ser menys, acudim puntualment a la nostra cita amb l’emblemàtica activitat de “La Volta a la Foia”, enguany en la seua 38 edició.

El dos de gener partíem a les 7.45 del matí, des de la Plaça de la Tartana, en direcció Villalobos. En aquesta edició l’hem escurçada en el seu recorregut, per a fer-la més suau i no tan llarga en el temps, a veure si sobre les nou de la nit podem estar ja a casa. Com a novetat passarem pels quatre pobles que conformen la Foia ( Ibi, Tibi, Castalla i Onil) i recuperarem el reconstituent “dinar a Tibi “.

Esmorzem en la pista, allí on enllaça amb “la costera de castalla” d’on ens dirigim a la Migjorn però a l’altura de Tibi, baixem cap a a el poble, on aproximadament a les dues de la vesprada mengem en el bar de la Torreta.

Sobre les set de la vesprada, ja fosquejat, arribem a Castalla i sobre les huit i mitja a Onil, acabant la nostra activitat passades les 10 i mitja de la nit a Ibi, després d’haver recorregut uns 44 quilòmetres de marxa a peu.

Donem les gràcies als 20 participants, als quals emplacem a repetir l’any que ve.

A continuació us mostrem un xicotet reportatge fotogràfic:

Please follow and like us:
Pin Share