CATÍ– RINCÓN BELLO (16 d’octubre de 2022)

  Set i mitja del matí d’un dia que es presenta calorós per a l’època de l’any en la qual ens trobem, ens reunim en l’aparcament de Giravella 29 amics disposats a partir cap a Xorret de Catí, on ens espera la resta de l’expedició…

  Una vegada reunits tots (35 en total) iniciem la marxa a peu camí del Rincón Bello on tenim previst esmorzar.

  Deixem la pista en un punt on es troba una caseta de vigilància de la zona, tota ella construïda de fusta, i en total consonància amb l’entorn i on comença la senda que va baixant cap a la nostra destinació.

  Impressionant la gran mola de la Serra del Cid, que se’ns mostra davant, és majestuosa. A la nostra esquerra El Maigmó i els Rasos de Catí.

  Baixem amb molta precaució ja que la senda, en alguns trams té molt de pendent i es mostra esvarosa.
  I així arribem al parc de muntanya Daniel Esteve “Rabosa", propietat de la societat Centre Excursionista Eldense,

  on parem una estona a descansar i reposar líquids ja que després ens endinsem pel Barranc de Rabosa, encaixonat ell i amb la dificultat afegida d’haver de sortejar alguns tolls que ens han deixat les últimes pluges caigudes.

  Arribem finalment a l’Àrea recreativa de Rincón Bello. Situada entre la Serra del Cid i Els Rasos de Catí, és un bell paratge natural constituït per la gola que es forma entre les dues parets rocoses en la Rambla del Vidre. Està dotada de taules amb bancs, zona d’acampada i pavelló de serveis amb condícies i dutxes. Ací esmorzem i després d’explorar la zona que és molt bonica emprenem el retorn al nostre punt de partida pel mateix camí que hem vingut, abans baixant i ara pujant, ufffff!!!!, no sense abans, fer-nos unes fotos de grup al Parc de Rabosa, per a deixar constància del bonic matí de diumenge que hem gaudit.

  Gràcies a tots per vindre, i a Javi Berbegal i a Javi Rico, tant munta, munta tant, “Els Javis" felicitats per l’organització i encert en l’elecció d’aquesta ruta.
  Fins a la pròxima..Salut i muntanya..

   

  Please follow and like us:
  Pin Share