Intercomarcal CEAM-Ibi. 20/10/19

 

Diumenge passat dia 20 d’octubre, el Centre Excursionista Amics dels Muntanyes va celebrar la Marxa Intercomarcal d’enguany 2019, activitat senderista que realitzem des de fa trenta anys, i en la qual fem partícips dels nostres paratges i paisatges als nostres amics d’altres centres excursionistes de la nostra comarca.

En aquesta ocasió celebrem una bonica marxa pels voltants de la nostra localitat en la qual després d’un reconfortant desdejuni en la nostra seu, vam recórrer la Rambla Gavernera, pugem per l’estació biològica de Torretes, esmorzem i iniciem l’ascensió per la Pedra de l’Heura, potent pujada fins a arribar a l’Alt del Canyo (1.249 m.), després baixem una mica fins al Pou de Neu del mateix nom, on Sarri ens explica com les gents d’aquestes terres recopilaven la neu i la venien per a guanyar-se la vida.

Ens fem unes fotos de grup i iniciem la baixada pel camí dels geladors fins a Ibi, passant al costat del Mas del Canyo i sota una fina pluja que ens acompanya fins al final de la marxa.

Per a rematar l’activitat, un aperitiu, en la nostra seu, amb els nostres amics participants, oferit pel nostre centre, i amb el qual els acomiadem agraint-los la seua assistència.

Finalment, una petita estadística dels assistents a la nostra Marxa Intercomarcal:

Nombre total d’assistents: 162

  Federats: 112

Assegurats pel Centre: 28

Amb segur privat o d’altres clubs esportius: 22

Dones: 64

Homes: 98

SALUT I MUNTANYA !!!!!

 

Please follow and like us:
Pin Share