RUTA DELS ACANTILATS PEL BARRANC DE LA VIUDA SL-CV50 CALA DE LLEBEIG – CALA DE MORAIG

Com solem dir després de la tormenta ve la calma, aquesta activitat estaba prevista per al 3 – 9 – 2023. Degut al mal oratge no era recomanable pel vent i la plutja. Vam decidir pasar-la al 24 – 9 – 2023. Aquest día va ser fantástic.

A les 7/30h. Iniciem l’eixida amb els cotxes, carretera fins al Barranc de la Viuda, allí ens reagrupem amb altres companys de Sant Vicent del Raspeig i Castalla. 9h iniciem camí del Barranc de la Viuda, no es molt llarg, pero si agraidor, amb cuidao anem fent cami ja que les pedres están algo asvaroses de tant que pasa la gent cami de la Cala Llebeig, allí fem l’almorsar i gaudim de la Bellesa de les aigues tant netes, es un racó molt bonic.

Fem la pujada als Acantilats. La gent no para de fer fotos, quina maravella de TERRETA que tenim. Ja al final de la Ruta, ens sorprén una zona amb taules, banquets i dos fonts, desidim que els banyistes baixen a la Cala de Moraig i visiten la Cova de les Moretes. Dinem amb germanor i al acavar ens diuen que si algú vol fer-se un poquet d’Aigua Llimó o Café granisat, sols cal portar el got i arrimarse a la Taula del Gelat.

Donar les gracies a tots el participants, així sempre farem Centre.

34 SENDERISTES

Please follow and like us:
Pin Share